Raven

Claws

Trädgård

Stolar i trädgården för ultimat komfort

 

När det är fint väder älskar vi att gå ut i trädgården. Vi kan njuta av solens värme. Äntligen går det att äta ute igen och kanske känner du för att grilla! För att kunna förverkliga alla dessa saker behöver du självklart möbler i din trädgård. I den här bloggen ger vi ett antal tips för att ha de perfekta möblerna i din trädgård inför sommaren.

Trädgårdsstolar i korg
Wicker är ett material som är perfekt för trädgårdsmöbler. Det är en syntetfiber som ofta används i trädgårdsmöbelindustrin. Vanligtvis är fibrerna flätade runt en aluminiumram. Trädgårdsstolar i korg är till exempel väldigt robusta. En annan fördel med flätade trädgårdsstolar är att de är lätta. Detta gör dem lätta att flytta. Perfekt när du vill ändra layouten på din trädgård.

Underhåll av flätad
Underhållet av flätade trädgårdsstolar är praktiskt taget noll. Allt du behöver för att rengöra flätad är gröntvål, ljummet vatten och en mjuk borste. Sen kan man skrubba bort all smuts sådär. Var försiktig med aggressiva rengöringsmedel. Dessa kan snabbt skada korgen. Använd inte heller en högtryckstvätt, eftersom detta tryck är för högt för flätad.

solstolar
Den perfekta möbeln för trädgården är solstolar. Med ett aluminiummaterial är solstolar också mycket lätta att lyfta på grund av sin låga vikt. Det betyder att du kan fortsätta njuta av solen genom att flytta solstolarna tillsammans med solen. Det som också är trevligt med solstolar är att de är justerbara. Detta gör att du kan sitta upprätt för att läsa en bok, men du kan ligga ner om du vill sola.

Underhåll aluminium
Underhållet av trädgårdsmöbler av aluminium är väldigt enkelt, precis som för rottingmöbler. Även här behöver du vatten, gröntvål och en mjuk borste. Aluminium kan inte rosta, så du behöver inte oroa dig för detta. Aluminium håller länge, så du kan njuta av dina möbler länge.

Om du lider av fingeravtryck på delar av möbeln kan du ta bort detta med en underhållsprodukt speciellt för aluminium. Dessutom finns det olika skydd på marknaden som gör ett slags lager över aluminiumet. Detta håller möblerna glänsande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *