Homegoal lanserar marknadens mest kompletta fotbollsmål

Homegoal lanserar marknadens mest kompletta fotbollsmål

En helt egen fotbollsturnering alldeles runt hörnet nu när solen lyser som mest? Med en eller ett par av Homegoals fotbollsmål till trädgården kan detta bli verklighet snabbare än du anar. Din trädgård behöver inte vara jättestor, Homegoals fotbollsmål till trädgården finns i flera olika storlekar. Äntligen är tiden förbi då fotbollsmål till trädgården för hemmabruk var billiga plastprodukter. Med fotbollsmål till trädgården från Homegoal återskapar du snabbt och lätt EM-känslan hemmavid.

Homegoals fotbollsmål till trädgården är inte bara för villor med jättestora grönområden. Eftersom målen finns i så många storlekar kan de användas överallt där det finns lite utrymme över. Bor du i radhus och bara tillgång till en garageuppfart? Inga problem, köp ett av Homegoals lite mindre mål. En skola med tillgång till stora grönområden kan köpa den största storleken. Alla ställen där barn, ungdomar eller vuxna samlas passar utmärkt för ett fotbollsmål till trädgården från Homegoal. När vi lever i ett samhälle där miljön är en av våra viktigaste frågor är det bra att veta att Homegoals fotbollsmål till trädgården tillverkas med miljön i åtanke. Målen är tillverkade i äkta trä och monteras för hand. Förhoppningsvis är fotbollsmål i plast historia när Homegoal nu erbjuder ett alternativ som värnar om miljön.

Ett digert utbud av storlekar

Hur ser då Homegoals produktutbud ut? Det som känns viktigast att påpeka är att Homegoals fotbollsmål till trädgården finns i fyra olika storlekar. Om vi börjar med et minsta målet så kallas det Micro och mäter 85 x 125 centimeter. Detta är en storlek som är perfekt när bara mindre ytor finns att tillgå. Ett annat användningsområde är för vuxna spelare att öva in sin teknik – att skjuta mål på ett så litet mål är inte det enklaste. Nästa storlek kallas Mini och är ett fotbollsmål till trädgården som passar mindre tomter och grönområden. Denna storlek mäter 105 x 125 centimeter och passar perfekt för barn i alla åldrar. Mini är verkligen ett universalfotbollsmål som passar hela familjen. Nästa storlek kallas Junior och nu börjar vi snacka om ganska stora fotbollsmål! Junior passar perfekt i normalstora villaträdgårdar och inbjuder till spel för lite äldre ungdomar och vuxna. Junior mäter 125 x 185 centimeter och med två stycken får man verkligen känslan av en riktig fotbollsplan. Slutligen har Homegoals största fotbollsmål till trädgården som kallas Senior. Om man kan avvara ett ganska stort utrymme och spelarna är lite äldre är detta verkligen modellen man ska satsa på. Målet mäter hela 155 x 220 centimeter och är det närmsta du kommer riktiga fotbollsmål för hemmabruk.

Homegoals fotbollsmål till trädgården finns inte bara i fyra olika storlekar utan också i två olika utföranden, Classic och Pro. Båda dessa varianter finns i alla tre storlekar. Classic är den lite billigare varianten som håller lika hög kvalité men där valmöjligheterna inte är lika många när det gäller färg på målet. Perfekt för de som inte vill göra avkall på kvalitén och som samtidigt vill spara några hundralappar. Classic tillverkas i tryckimpregnerat virke och är naturfärgat. Pro-modellen är den lite lyxigare varianten för den äkta fotbollskonnässören. Denna modell tillverkas också i tryckimpregnerat virke med rostfria metalldelar och har tre extra lager träskydd. Om man väljer Pro-modellen kan man också välja vilken färg man vill ha på sitt mål. Färgerna som erbjuds är vit, svart och natur. För Homegoal är det självklart att stå bakom sina fotbollsmål till trädgården, alla mål kommer med tre års garanti.

Homegoal har också tillbehör

När man väl har fått sitt fotbollsmål till trädgården behövs det inte så mycket mera än en fotboll för att komma igång. Men för den som vill träna eller spela mer seriöst erbjuder Homegoal också de viktigaste tillbehören som förvandlar din gräsmatta till en fotbollsplan. Först och främst kan du givetvis köpa en fotboll samt en fotbollspump hos Homegoal, båda håller högsta kvalité. Om du eller barnen vill utföra diverse teknikövningar finns också koner att köpa. Till den riktiga entusiasten finns det också hörnflaggor att köpa. Med en hyfsat stor tomt, två fotbollsmål till trädgården och fyra hörnflaggor kan du få din alldeles egna fotbollsplan. Vill du spara pengar kan du också köpa alla tillbehören i ett set.

I slutändan skulle man kunna säga att för den fotbollsintresserade är ingen villatomt komplett utan ett fotbollsmål till trädgården. Homegoal är det företag som erbjuder den klart bästa produkten. Fotboll är redan en folksport men storleken på riktiga fotbollsmål har gjort det svårt att få den där riktiga matchkänslan hemma på tomten. Tidigare har man tvingats spela med plastmål som ofta är helt för små. Homegoals fotbollsmål till trädgården är gjorda i trä och det faktum att de finns i tre olika storlekar gör verkligen fotboll tillgängligt för alla. Så gör en investering för framtiden och köp ett fotbollsmål till trädgården från Homegoal.

 

Comments are closed.